Contact / Route

Lammersen Kerstbomen
Kwekerij Vloeiweidenweg naast 29 Boekelo
7548 RB Enschede
Postadres Harpersweg 7 Noordijk
7161 PL Neede
Tel. 06-10841156
email info@kerstboomhandel.nl


 

Lammersen Kerstbomen ligt vrijwel naast de A35 ter hoogte van de Twentse Afvalverwerking aan de Vloeiweidenweg te Hengelo.

Vanaf Enschede:
U neemt de A35 richting Almelo. Bij afslag Hengelo-Zuid gaat u er af. Bij de verkeerslichten rechts richting Industrieterrein Hengelo Zuid, afslag 27. Bij de eerstvolgende verkeerslichten gaat u rechts richting de Makro. Dan neemt u de 6e afslag rechts, Boldershoekweg. Rijd deze weg uit tot u niet verder kunt en ga dan linksaf de Straatbeekweg in. U gaat dan met de bocht mee de brug op. U rijdt nu op de Kwinkelerweg. Na de brug neemt u de eerste weg links, de Vloeiweiderweg. Na ca. 200 meter bevindt zich aan de rechterkant Lammersen Kerstbomen.

Vanaf Hengelo:
Deze route begint op de parkeerplaats van het FBK- satdion. U gaat vanf de parkeerplaats linkaf de Kuipersweg op. U gaat dan met de bocht mee de Breemarsweg op. Dan neemt u de 3e afslag links. De Boekeloseweg gaat over in de Diamantstraat bij Fleuregio. Daarna neemt u de eerste afslag links de Bolderhoekseweg op. Deze rijdt u door tot u niet meer verder kunt en gaat u links de Straatbeekweg in. Dan neemt u de eerste afslag de Kwinkelerweg op. U gaat nu over de A35 heen. Daarna neemt u de eerste weg linksaf de Vloeiweidenweg op. Na ca. 200 meter vindt u aan de linkerkant Lammersen Kerstbomen.